форум гречневой диеты

Приветствую Вас Гость | RSS | Регистрация | Вход | Главная страница
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Страница 1 из 171231617»
Форум Гречневая Диета » Худеем вместе на гречневой диете » Дневники стройнеющих » худаю до весни (рано рейфрутовий сік обіт гречка вечеря сік гречка)
худаю до весни
proteyДата: Воскресенье, 19.02.2012, 15:44 | Сообщение # 1
Я - стройная и красивая!
Статус: Offline
мені потрібно скинути 10кг сьогодні вага 68.800 надіюсь тиждень посидіти пишіть хто зімною biggrin

БеатаДата: Воскресенье, 19.02.2012, 17:34 | Сообщение # 2
Хочу быть стройной!
Я с тобой!!!

proteyДата: Понедельник, 20.02.2012, 19:48 | Сообщение # 3
Я - стройная и красивая!
привіт красуні сьогодні вчора день пройшов нормально я довольна вага сьогодні 68.500 такшо надіюсь завтра буде вже 67 рано випила грейфруктовий сік 2 яйця варених дальше планую риба і навечерю гречка з салатиком капусти. такшо все нас получиться головне повірити в себе ми ж ітак молодчинки biggrin

Добавлено (20.02.2012, 19:48)
---------------------------------------------
Все сьогодні зірвалась крім риба і яець зіла відбивну з огірочком 2 апельсини незнаю шо вага покаже завтра все я нарвалась завтрішнього дня суто гречка фруктами пишіть хто тоже з завтршшнього дня починае спочатку biggrin

натахаДата: Вторник, 21.02.2012, 09:29 | Сообщение # 4
Я - супер!
привет ! ты молодец раз тоже решила похудеть! но быстрое похудение это плохо в том что кожа не может так быстро прийти в норму и обвисает! лутьше худ медленно но верно!!!!11

alt="Линеечки для форума" /></a>

proteyДата: Вторник, 21.02.2012, 12:20 | Сообщение # 5
Я - стройная и красивая!
Я ПОМАЛЕНЬКО НЕМОЖУ НЕ ТОЙ Характер я завжди хочу все і зразу і все собі думаю вод похудаю до 58 а там тоді буду істи все потрошкі

Добавлено (21.02.2012, 12:20)
---------------------------------------------
Вічитуюсь все як я казала сьогодні встала на вагу а там знов 69.500 яка я дурна шо не встоіла вечером перед тортиком а то всьо моі нерви а тут і тортик і я зіла кусочок апетит розігнався і я ще закусила шоколадним печенням і пішла спати. Я в шоці . Сьогодні все гречка гречка і гречка angry

КсюДата: Вторник, 21.02.2012, 16:35 | Сообщение # 6
Подумываю о похудении
biggrin biggrin biggrin biggrin привет. Вот и у меня так же,весь день держишся,а вечером срываешся)))) И я тоже как ты-мне надо все и сразу,понемножку не могу)))) с сегодняшнего дня на гречке,главно надо три дня выдержать,потом легче будет. Так что вперед,я с тобой!!!!!!!!!!!!!!!

пышкаДата: Вторник, 21.02.2012, 20:48 | Сообщение # 7
Близок мой идеал!
девченки держитесь. терпения и еще раз терпения и все получиться.

proteyДата: Среда, 22.02.2012, 12:27 | Сообщение # 8
Я - стройная и красивая!
Пріветик всім худаючим. я вчора була молодець аж самій невіриться цілий день іла гречку з квашеними огірочками і баклажанчиками але зробила дурницю що наілася вечером незнаю думаю затого тому що вага сьогодні 69 получаеться скинула 500 г хто підкаже чому так

пышкаДата: Среда, 22.02.2012, 17:37 | Сообщение # 9
Близок мой идеал!
500ГР тоже прогресс

натахаДата: Четверг, 23.02.2012, 13:56 | Сообщение # 10
Я - супер!
МОЛОДЕЦ!!!!!!!! ЕСЛИ МОЖЕШЬ ДЕРЖИСЬ МЫ С ТОБОЙ!

proteyДата: Четверг, 23.02.2012, 17:17 | Сообщение # 11
Я - стройная и красивая!
ПРІВЕТ КРАСУНІ І ЗНОВУ Я І МОЯ ДІЕТАю..сьогодні подумала і вирішила треба рухатись скоро весна. оголошую конкурс хто більше скене до весни тобто лишилось 7 днів.хто підтримуе пишіть які в кого ідеі... я сьогодні рано гречка прогулка 2 год і обід грийфрутовий сік на вечір знову буде гречка сік такшо стартуем в нас все получиться biggrin

пышкаДата: Четверг, 23.02.2012, 19:14 | Сообщение # 12
Близок мой идеал!
Хорошая идея

proteyДата: Пятница, 24.02.2012, 17:19 | Сообщение # 13
Я - стройная и красивая!
ПРІВЕТІК вчора все пройшло супер на вечерю зіла активію і все. шкода але сьогодні поважитись рано незмогла. сьогодні рано салатик сир зелений огірочок і цибулька заправлений сметанкою абажаю той салатик потим в обід пів банана і яблуко шо дальше буду істи незнаю бо салат дуже ситний і я нехочу нічого вечером напишу шотам а завтра обовязково рано встану на вагу bye bye bye

натахаДата: Суббота, 25.02.2012, 09:11 | Сообщение # 14
Я - супер!
КАКАЯ СМЕТАНА ???????????? МАСЛОМ НАДО !!!!!!!!!! СМЕТАНКОЙ МОЖНО 1 РАЗОК В МЕСЯЦ И ТО ПОЛ ЧАЙ ЛОЖОЧКИ !!!!!!!!!! ОК"

proteyДата: Суббота, 25.02.2012, 12:57 | Сообщение # 15
Я - стройная и красивая!
Пріветик дякую НАТАША за пораду нарахунок сметани але мені вчорашній день був суперовий я скинула за два дні 1кг сьогодні моя вага 68.100 такшо азарт побачила бо спочатку вага показала 67.900 а потім . сьогодні рано поснідала вівсянку з одною канапкою сир з маслом попила зелений чай потим піду погуляю 2 год а там напишу

Форум Гречневая Диета » Худеем вместе на гречневой диете » Дневники стройнеющих » худаю до весни (рано рейфрутовий сік обіт гречка вечеря сік гречка)
Страница 1 из 171231617»
Поиск:
загрузка...
Сайт о гречневой диете 2010 - 2012. Любое копирование материалов сайта возможно только с указанием активной ссылки на сайт Гречневая Диета.
Создать сайт бесплатно