| худаю до весни |
| protey | Дата: Воскресенье, 19.02.2012, 15:44 | Сообщение # 1 |
 Я - стройная и красивая!
Статус: Offline
| мені потрібно скинути 10кг сьогодні вага 68.800 надіюсь тиждень посидіти пишіть хто зімною
|
| |
| |
|
| Беата | Дата: Воскресенье, 19.02.2012, 17:34 | Сообщение # 2 |
 Хочу быть стройной!
| Я с тобой!!!
|
| |
| |
|
| protey | Дата: Понедельник, 20.02.2012, 19:48 | Сообщение # 3 |
 Я - стройная и красивая!
| привіт красуні сьогодні вчора день пройшов нормально я довольна вага сьогодні 68.500 такшо надіюсь завтра буде вже 67 рано випила грейфруктовий сік 2 яйця варених дальше планую риба і навечерю гречка з салатиком капусти. такшо все нас получиться головне повірити в себе ми ж ітак молодчинки  Добавлено (20.02.2012, 19:48) --------------------------------------------- Все сьогодні зірвалась крім риба і яець зіла відбивну з огірочком 2 апельсини незнаю шо вага покаже завтра все я нарвалась завтрішнього дня суто гречка фруктами пишіть хто тоже з завтршшнього дня починае спочатку
|
| |
| |
|
| натаха | Дата: Вторник, 21.02.2012, 09:29 | Сообщение # 4 |
 Я - супер!
| привет ! ты молодец раз тоже решила похудеть! но быстрое похудение это плохо в том что кожа не может так быстро прийти в норму и обвисает! лутьше худ медленно но верно!!!!11
alt="Линеечки для форума" /></a>
|
| |
| |
|
| protey | Дата: Вторник, 21.02.2012, 12:20 | Сообщение # 5 |
 Я - стройная и красивая!
| Я ПОМАЛЕНЬКО НЕМОЖУ НЕ ТОЙ Характер я завжди хочу все і зразу і все собі думаю вод похудаю до 58 а там тоді буду істи все потрошкі Добавлено (21.02.2012, 12:20) --------------------------------------------- Вічитуюсь все як я казала сьогодні встала на вагу а там знов 69.500 яка я дурна шо не встоіла вечером перед тортиком а то всьо моі нерви а тут і тортик і я зіла кусочок апетит розігнався і я ще закусила шоколадним печенням і пішла спати. Я в шоці . Сьогодні все гречка гречка і гречка
|
| |
| |
|
| Ксю | Дата: Вторник, 21.02.2012, 16:35 | Сообщение # 6 |
 Подумываю о похудении
| привет. Вот и у меня так же,весь день держишся,а вечером срываешся)))) И я тоже как ты-мне надо все и сразу,понемножку не могу)))) с сегодняшнего дня на гречке,главно надо три дня выдержать,потом легче будет. Так что вперед,я с тобой!!!!!!!!!!!!!!!
|
| |
| |
|
| пышка | Дата: Вторник, 21.02.2012, 20:48 | Сообщение # 7 |
 Близок мой идеал!
| девченки держитесь. терпения и еще раз терпения и все получиться.
|
| |
| |
|
| protey | Дата: Среда, 22.02.2012, 12:27 | Сообщение # 8 |
 Я - стройная и красивая!
| Пріветик всім худаючим. я вчора була молодець аж самій невіриться цілий день іла гречку з квашеними огірочками і баклажанчиками але зробила дурницю що наілася вечером незнаю думаю затого тому що вага сьогодні 69 получаеться скинула 500 г хто підкаже чому так
|
| |
| |
|
| пышка | Дата: Среда, 22.02.2012, 17:37 | Сообщение # 9 |
 Близок мой идеал!
| 500ГР тоже прогресс
|
| |
| |
|
| натаха | Дата: Четверг, 23.02.2012, 13:56 | Сообщение # 10 |
 Я - супер!
| МОЛОДЕЦ!!!!!!!! ЕСЛИ МОЖЕШЬ ДЕРЖИСЬ МЫ С ТОБОЙ!
|
| |
| |
|
| protey | Дата: Четверг, 23.02.2012, 17:17 | Сообщение # 11 |
 Я - стройная и красивая!
| ПРІВЕТ КРАСУНІ І ЗНОВУ Я І МОЯ ДІЕТАю..сьогодні подумала і вирішила треба рухатись скоро весна. оголошую конкурс хто більше скене до весни тобто лишилось 7 днів.хто підтримуе пишіть які в кого ідеі... я сьогодні рано гречка прогулка 2 год і обід грийфрутовий сік на вечір знову буде гречка сік такшо стартуем в нас все получиться
|
| |
| |
|
| пышка | Дата: Четверг, 23.02.2012, 19:14 | Сообщение # 12 |
 Близок мой идеал!
| Хорошая идея
|
| |
| |
|
| protey | Дата: Пятница, 24.02.2012, 17:19 | Сообщение # 13 |
 Я - стройная и красивая!
| ПРІВЕТІК вчора все пройшло супер на вечерю зіла активію і все. шкода але сьогодні поважитись рано незмогла. сьогодні рано салатик сир зелений огірочок і цибулька заправлений сметанкою абажаю той салатик потим в обід пів банана і яблуко шо дальше буду істи незнаю бо салат дуже ситний і я нехочу нічого вечером напишу шотам а завтра обовязково рано встану на вагу
|
| |
| |
|
| натаха | Дата: Суббота, 25.02.2012, 09:11 | Сообщение # 14 |
 Я - супер!
| КАКАЯ СМЕТАНА ???????????? МАСЛОМ НАДО !!!!!!!!!! СМЕТАНКОЙ МОЖНО 1 РАЗОК В МЕСЯЦ И ТО ПОЛ ЧАЙ ЛОЖОЧКИ !!!!!!!!!! ОК"
|
| |
| |
|
| protey | Дата: Суббота, 25.02.2012, 12:57 | Сообщение # 15 |
 Я - стройная и красивая!
| Пріветик дякую НАТАША за пораду нарахунок сметани але мені вчорашній день був суперовий я скинула за два дні 1кг сьогодні моя вага 68.100 такшо азарт побачила бо спочатку вага показала 67.900 а потім . сьогодні рано поснідала вівсянку з одною канапкою сир з маслом попила зелений чай потим піду погуляю 2 год а там напишу
|
| |
| |